Search found 5959 matches

by administrator
Feb 22nd, '18, 09:59
Forum: ApPHP Calendar
Topic: ApPHP Calendar on debian stretch
Replies: 2
Views: 33

Re: ApPHP Calendar on debian stretch

Please turn on debug mode to see error description.
Also check your server log.
by administrator
Feb 18th, '18, 12:15
Forum: ApPHP HotelSite / uHotelBooking Talk {developers/users}
Topic: x-soho template and Integration
Replies: 31
Views: 3294

Re: x-soho template and Integration

Reduce the width of date fields via css.
by administrator
Feb 12th, '18, 14:37
Forum: ApPHP Directy CMF {developers/users}
Topic: HOW TO create dynamic PHP pages to CMF?
Replies: 2
Views: 545

Re: HOW TO create dynamic PHP pages to CMF?

Turn on debug mode and check what exactly this error means.
by administrator
Feb 9th, '18, 08:32
Forum: ApPHP HotelSite / uHotelBooking Talk {developers/users}
Topic: Booking Initial Fee
Replies: 7
Views: 409

Re: Booking Initial Fee

May be the best way is to add some fee / per night for each room?
by administrator
Feb 4th, '18, 09:21
Forum: ApPHP MVC Framework {developers/users}
Topic: Pls help me. Add page
Replies: 1
Views: 162

Re: Pls help me. Add page

Did you install the script?

Becaouse I see:
Page Not Found - 404 Error Page
The page you are looking for (http://mysite.com/page/public/id/2) is not here.
by administrator
Jan 28th, '18, 19:29
Forum: Databases: different types implementation
Topic: Connecting to Access 97 Database
Replies: 10
Views: 520

Re: Connecting to Access 97 Database

It seems to be where the SQL command SET character_set_client=utf8; is sent to the driver. It looks like this is not valid syntax for access.

Try to disable or comment this command:
by administrator
Jan 25th, '18, 14:40
Forum: Databases: different types implementation
Topic: Connecting to Access 97 Database
Replies: 10
Views: 520

Re: Connecting to Access 97 Database

Contact our support: https://apphp.com/support/ and they will send you latest version.
by administrator
Jan 24th, '18, 09:41
Forum: ApPHP DataGrid {bugs}
Topic: Multiple not working - only showing the keys
Replies: 3
Views: 142

Re: Multiple not working - only showing the keys

What version do you work with?
Try the latest 8.2.7

Go to advanced search