Search found 7 matches

by will_brett
Jul 30th, '15, 16:14
Forum: ApPHP MicroBlog Talk {developers/users}
Topic: Getting restricted access message when trying open site
Replies: 5
Views: 6000

Re: Getting restricted access message when trying open site

I tried running chromes javascript console and I get these errors (See pic) on the site www.willbrettdesign.co.uk which loads fine however the blog page www.willbrettdesign.co.uk/index.php does post any errors but still getting restricted access message
by will_brett
Jul 29th, '15, 14:28
Forum: ApPHP MicroBlog Talk {developers/users}
Topic: Getting restricted access message when trying open site
Replies: 5
Views: 6000

Re: Getting restricted access message when trying open site

Thanks for the reply. Im not to sure what you mean could you elaborate on what info I need to give?

Thanks
by will_brett
Jul 29th, '15, 11:39
Forum: ApPHP MicroBlog Talk {developers/users}
Topic: Getting restricted access message when trying open site
Replies: 5
Views: 6000

Getting restricted access message when trying open site

Hi again, Sorry but I have yet another issue. Im getting a Restricted access message when I try open site blog.

www.willbrettdesign.co.uk/index.php
by will_brett
Jul 29th, '15, 11:23
Forum: ApPHP MicroBlog Talk {developers/users}
Topic: Cant login as site is offline
Replies: 2
Views: 1299

Re: Cant login as site is offline

That worked thanks
by will_brett
Jul 28th, '15, 10:16
Forum: ApPHP MicroBlog Talk {developers/users}
Topic: Cant login as site is offline
Replies: 2
Views: 1299

Cant login as site is offline

Hi there, Theres probably a simple solution but I can't figure it out. I set my site to offline as its under construction. However now I cant log back in. I tried adding "?admin=login" to the end of the address but it just shows the under construction/site offline popup. Can anyone help me...
by will_brett
Jul 27th, '15, 14:32
Forum: ApPHP MicroBlog Talk {developers/users}
Topic: Can not install blog
Replies: 2
Views: 3095

Re: Can not install blog

My server does.

I got in touch with my host who said there was no htaccess file which they then added and it is now working.

Thanks
by will_brett
Jul 27th, '15, 11:23
Forum: ApPHP MicroBlog Talk {developers/users}
Topic: Can not install blog
Replies: 2
Views: 3095

Can not install blog

Hi there, Im trying to install the blog on my host and I get as far as selecting a language in the setup wizard but clicking next shows NOT FOUND the request URL/ setup/index was not found on the server. I dont see it in the folder downloaded from code canyon either see image. Can anyone help? Thanks

Go to advanced search