How to repeat Add without Row Listing everytime after add?

Talk about any other operations you need to implement: additions, updates etc.

Moderator: alexandrleonenko

chirng
Master
Master
Posts: 150
Joined: Jun 7th, '09, 04:15

How to repeat Add without Row Listing everytime after add?

Postby chirng » Aug 20th, '09, 14:38

As Above, Please advise, TQ.

administrator
Site Admin
Site Admin
Posts: 6011
Joined: Jan 7th, '09, 23:18
Contact:

Re: How to repeat Add without Row Listing everytime after add?

Postby administrator » Aug 22nd, '09, 10:18

There is no such feature still, but you can do something like this:

binds(false);

if($mode == "update" && $rid == "-1"){
redirect to add mode
}

chirng
Master
Master
Posts: 150
Joined: Jun 7th, '09, 04:15

Re: How to repeat Add without Row Listing everytime after add?

Postby chirng » Aug 26th, '09, 04:08

may i know, why I should write binds(false); before the below codes?

if($mode == "update" && $rid == "-1"){
redirect to add mode
}

please advise, i would like to get better understanding for the bind(false) and binds(true)....and also where should I put the above codes inside the php?

chirng
Master
Master
Posts: 150
Joined: Jun 7th, '09, 04:15

Re: How to repeat Add without Row Listing everytime after add?

Postby chirng » Aug 28th, '09, 09:20

I tested don't work, please advise...

I try another way also don't get the point...

function Redirect(url)
{
location.href = url;
}
This can be called as
Redirect ("http://sp2hari.com");

administrator
Site Admin
Site Admin
Posts: 6011
Joined: Jan 7th, '09, 23:18
Contact:

Re: How to repeat Add without Row Listing everytime after add?

Postby administrator » Aug 29th, '09, 08:56

<script>
document.location.href= 'page.php?prefix_mode=add';
</script>

chirng
Master
Master
Posts: 150
Joined: Jun 7th, '09, 04:15

Re: How to repeat Add without Row Listing everytime after add?

Postby chirng » Aug 29th, '09, 09:47

I added it after

$dgrid->Bind();
ob_end_flush();


note: I already resolved this, TQ.

reggiepr
Junior
Junior
Posts: 22
Joined: Apr 2nd, '11, 20:46

Re: How to repeat Add without Row Listing everytime after add?

Postby reggiepr » Apr 18th, '11, 22:25

I tried doing this but the page would automatically do the redirection without allowing data entry.

I actually want to redirect to a view mode of the newly added record. Not sure this is the best way to do it!

Any suggestion?

reggiepr
Junior
Junior
Posts: 22
Joined: Apr 2nd, '11, 20:46

Re: How to repeat Add without Row Listing everytime after add?

Postby reggiepr » Apr 20th, '11, 17:37

I also figured this out... Had a bind(false) and checked for operationcompleted before lauching the document.location.href


Return to “Additional operations implementation”