Treemenu and tab

Discuss everything related to ApPHP TreeMenu. Any questions related to the ApPHP TreeMenu developing or using should be posted to this forum.

Moderators: alexandrleonenko, Milton

ssid
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: May 22nd, '13, 06:25

Treemenu and tab

Postby ssid » May 24th, '13, 02:27

Hi,

How can I use tab inside the treemenu page . I have bought both of them . I want to have tabs in the sub pages of tree.

Regards
SS

ssid
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: May 22nd, '13, 06:25

Re: Treemenu and tab

Postby ssid » May 25th, '13, 12:24

I have added tab for sub treenodes . When I use 'get' for treemenu , everything works . When I use Ajax , the tab menu becomes disabled . Can someone help

Regards
Ss

administrator
Site Admin
Site Admin
Posts: 6010
Joined: Jan 7th, '09, 23:18
Contact:

Re: Treemenu and tab

Postby administrator » May 26th, '13, 07:03

Unfortunately it will now work with AJAX, only, with POST method.

rooseveltalphonso
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Nov 30th, '13, 07:10

Re: Treemenu and tab

Postby rooseveltalphonso » Nov 30th, '13, 07:13

Thanks for the nice sharing,i have never know about it.


Return to “ApPHP TreeMenu”